Global Climate Crisis in Your Classroom

12.12.2020 384

12-12-202012-12-2020

Global Climate Crisis in Your Classroom

Edirne Sosyal Bilimler Lisesi Olarak olarak  Global Climate Crisis in Your Classroom projesine  ortak olduk. HIRVATISTAN (2), İTALYA (1),LETONYA (2), MOLDOVA CUMHURIYETI (6),ROMANYA (6), TÜRKIYE (9),ÜRDÜN (3)proje  ortaklarımızdır.

Okulumuzdan coğrafya  öğretmeni B.Feyza Kurçenli ve öğrencimizin katılımıyla gerçekleşen projede, başta iklim krizi olmak üzere çevre konusunda farkındalık oluşturmak ,sorunların öne geçecek etki yaratmak en önemli amacımızdır.Gerçekleşmekte olan değişiklikler şimdiden gezegendeki yaşam üzerinde olumsuz bir etkiye sahip.
Projemiz, öğrencileri iklim değişikliğinin yıkıcı etkilerinden haberdar etmeyi ve çözümler üretmeyi hedefliyoruz.

Proje süresince öğrenciler farkındalığı artıracak ve okullarında ve çevrelerine bilgilendirecekler.Bunun yanında;

Uluslararsı  eTwinning projeleri ile, yabancı dil becerilerin geliştirmek.

Web 2 araçlarını tanıtarak, araçlarla uygulama yapılmasını sağlamak diğer amaçlarımızdır.

Güzel bir proje olması dileğiyle.